BAJA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Baja 2020. 02. 03.
Baja 2020. 02. 03.
«
...6768697071...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Baja 2021. 08. 26.
Baja 2021. 08. 26.
Baja 2021. 08. 05.
Baja 2021. 08. 05.
Baja 2021. 07. 29.
Baja 2021. 07. 29.
«
...23456...
»
Magyarországról rajtol jövőre a Giro d’Italia Szuperinfó Hírek - Magyarország eredetileg tavaly lett volna házigazdája a Grande Partenzának, ám akkor a koronavírus-járvány közbe szólt.
A digitális versenyképesség javításához kaphatnak támogatást a vállalkozások (videó) Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Versenyképességi Tanács egy ösztöndíjprogram létrehozásáról is döntött.
Kövér László: a magyar nyelvű könyvnyomtatás szellemi honvédelmet jelentett Szuperinfó Hírek - Az Országgyűlés elnöke a debreceni könyvnyomtatás megkezdésének 460. évfordulóján rendezett ünnepségén beszélt.
A kistelepüléseken lakók életkörülményeit is javítja a kormány Szuperinfó Hírek - A falusi emberek számára fontos közösségi terek jönnek létre, kávézók, fagylaltozók, de sok száz településen gyógyszervásárlási lehetőség is nyílik.
Ian Anderson: a Jethro Tull legjobb dalait hozzuk Budapestre Szuperinfó Hírek - Kérdésre válaszolva a zenész elmondta: a Budapest című számot, amelyet első magyarországi koncertjük másnapján írt, időnként manapság is játsszák élőben.
Fontos állomásához érkezett a Vajda-Papír dunaföldvári beruházása Szuperinfó Hírek - A kapacitásbővítéssel teljessé válik a higiéniai papírtermékeket gyártó piacvezető cég alapanyag-ellátása.
Ungvári Miklós bízik az ötfős stáb sikerességében Szuperinfó Hírek - A múlt heti kinevezéséről és a pályafutása befejezése utáni hirtelen váltásról az M4 Sport csütörtöki Sporthíradójában beszélt a Londonban olimpiai ezüstérmes sportember.
Távozott a DVSC kispadjáról a Huszti, Toldi kettős Szuperinfó Hírek - A szakember lemondását a klub vezetősége elfogadta.
Meghalt Zelei Miklós író, költő, újságíró Szuperinfó Hírek - Hosszan tartó, súlyos betegség után halt meg.
Magyar filmek a fókuszban a Tallinn Black Nights Filmfesztiválon Szuperinfó Hírek - Kurrens alkotásokat és felújított klasszikusokat egyaránt műsorra tűznek.