BAJA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Baja 2021. 02. 25.
Baja 2021. 02. 25.
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Baja 2020. 12. 17.
Baja 2020. 12. 17.
Baja 2020. 12. 10.
Baja 2020. 12. 10.
Baja 2020. 12. 03.
Baja 2020. 12. 03.
Egy éve létezik azonnali fizetés, az átutalások 90 százaléka már így teljesül Szuperinfó Hírek - Folya­­matosan nő az azonnali fizetések aránya az átutalási forgalomban, a lakossági tranzakciók több mint 90 százaléka teljesül így.
Fővárosi rangadót rendeznek a magyar élvonalban Szuperinfó Hírek - A kiesés elől menekülő Budapest Honvéd az MTK-val csap össze az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.
Segít az Emmi új helyet keresni a 100 Tagú Cigányzenekarnak Szuperinfó Hírek - A zenekar a sajtóból értesült arról, hogy február 25-ig el kell hagyniuk a Wesselényi utcai épületet.
Automatikusan készülnek az szja-bevallási tervezetek Szuperinfó Hírek - Saját adóbevallási tervezetét március 15-étől bárki megnézheti elektronikusan a NAV honlapjáról elérhető eSZJA aloldalon.
Vadásznak a felújítandó lakásokra a vevők Szuperinfó Hírek - Sokkal könnyebb eladni a lerobbant lakásokat, mint tavaly, máris érezhető az otthonfelújítási támogatás hatása a keresletben is.
Átadták a Fonó-díjakat Szuperinfó Hírek - Az életműdíjat Dresch Mihály Liszt Ferenc-díjas magyar zenésznek ítélte oda a zsűri a közönség szavazatai alapján.
Színpadi mű és webes tudástár is készül elveszett ősmítoszunkról (videó) Szuperinfó Hírek - Toót-Holló Tamás író, irodalomtörténész a Kossuth Rádió Irodalmi Újság című műsorának vendége volt.
Elszivárog a magyar szellemi tulajdon Szuperinfó Hírek - Támogatástól, adókedvezménytől, piacszerzéstől és tőkebefektetéstől esik el az a feltaláló, aki nem védeti le a fejlesztését.
Végső fázisába érkezett Magyarország eddigi legnagyobb külföldi fejlesztési programja Ugandában Szuperinfó Hírek - Az elmúlt évek munkájának köszönhetően magyar cégek jelentős beruházásokat hajtottak végre Kelet-Afrikában.
Tizenhárom magyar jutott a férfi döntőbe Szuperinfó Hírek - Sok fiatal szerzett meglepetést a jó szereplésével.