BAJA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Baja 2020. 10. 22.
Baja 2020. 10. 22.
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Baja 2020. 10. 01.
Baja 2020. 10. 01.
Baja 2020. 09. 24.
Baja 2020. 09. 24.
Baja 2020. 09. 17.
Baja 2020. 09. 17.
A képzelt beteg, avagy őfelsége komédiása az Eiffel Műhelyházban Szuperinfó Hírek - Vajda János operájának ősbemutatója október 30-án látható.
Meghosszabbodik a taxisok autócseréjének határideje Szuperinfó Hírek - 2022. év végéig nem kell fiatalabbra cserélniük a tízévessé váló autójukat a taxis vállalkozóknak, cégeknek.
Öt helyet javított a magyar válogatott Szuperinfó Hírek - Az októberi két győzelemmel és egy döntetlennel a magyar válogatott öt helyet lépett előre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján,…
Szijjártó: Lengyelországot és Magyarországot nem lehet zsarolni Szuperinfó Hírek - A magyar és a lengyel külügyminiszter megerősítette azt az álláspontot, hogy az uniós források mindkét országnak járnak.
A hitelmoratórium automatikusan meghosszabbodik Szuperinfó Hírek - Automatikusan meghosszabbodik a hitelmoratórium, csak azt kell külön jelezni az érintetteknek, ha mégis tovább fizetnék hitelük törlesztőrészleteit – mondta Gion…
December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain Szuperinfó Hírek - A diákigazolvány helyettesíthető a tanintézmények által kiadott QR-kóddal ellátott igazolással is.
Fővárosi kirándulásra hívják a magyarokat a hosszú hétvégén Szuperinfó Hírek - Az Ismeretlen ismerős – Budapest, ahogy még sohasem láttad! című élményprogramot a Facebookon hirdették meg az előttünk álló napok szabadidős ajánlataként, a példaértékű kezdeményezés jellegzetes szolgáltatók, élménypontok összefogásából született.
A hiteltörlesztési moratórium automatikusan meghosszabbodik Szuperinfó Hírek - Csak azt kell külön jelezni az érintetteknek, ha mégis tovább fizetnék hitelük törlesztőrészleteit – mondta Gion Gábor, a Pénzügyminisztérium pénzügyekért felelős államtitkára.
Agrárcsatát nyertünk: segítheti a gazdákat a közös agrárpolitika (videó) Szuperinfó Hírek - Hosszas vita után Magyarország számára előnyös megállapodás született tegnap Luxemburgban a közös agrárpolitika jövőjéről. Az agrártámogatások kifizetésének feltétele lesz a…
A magyarság története mindazon népek története, akik egykor a közös hazában éltek Szuperinfó Hírek - A magyar történelem egyben szlovák, román, ruszin, de horvát történelem is, és a horvát történelem egyben magyar történelem is –…