BAJA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Baja 2019.12.09
Baja 2019.12.09

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Baja 2021. 02. 25.
Baja 2021. 02. 25.
Baja 2021. 02. 18.
Baja 2021. 02. 18.
Baja 2021. 02. 11.
Baja 2021. 02. 11.
12345...
»
Egy éve létezik azonnali fizetés, az átutalások 90 százaléka már így teljesül Szuperinfó Hírek - Folya­­matosan nő az azonnali fizetések aránya az átutalási forgalomban, a lakossági tranzakciók több mint 90 százaléka teljesül így.
Fővárosi rangadót rendeznek a magyar élvonalban Szuperinfó Hírek - A kiesés elől menekülő Budapest Honvéd az MTK-val csap össze az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.
Segít az Emmi új helyet keresni a 100 Tagú Cigányzenekarnak Szuperinfó Hírek - A zenekar a sajtóból értesült arról, hogy február 25-ig el kell hagyniuk a Wesselényi utcai épületet.
Automatikusan készülnek az szja-bevallási tervezetek Szuperinfó Hírek - Saját adóbevallási tervezetét március 15-étől bárki megnézheti elektronikusan a NAV honlapjáról elérhető eSZJA aloldalon.
Vadásznak a felújítandó lakásokra a vevők Szuperinfó Hírek - Sokkal könnyebb eladni a lerobbant lakásokat, mint tavaly, máris érezhető az otthonfelújítási támogatás hatása a keresletben is.
Átadták a Fonó-díjakat Szuperinfó Hírek - Az életműdíjat Dresch Mihály Liszt Ferenc-díjas magyar zenésznek ítélte oda a zsűri a közönség szavazatai alapján.
Színpadi mű és webes tudástár is készül elveszett ősmítoszunkról (videó) Szuperinfó Hírek - Toót-Holló Tamás író, irodalomtörténész a Kossuth Rádió Irodalmi Újság című műsorának vendége volt.
Elszivárog a magyar szellemi tulajdon Szuperinfó Hírek - Támogatástól, adókedvezménytől, piacszerzéstől és tőkebefektetéstől esik el az a feltaláló, aki nem védeti le a fejlesztését.
Végső fázisába érkezett Magyarország eddigi legnagyobb külföldi fejlesztési programja Ugandában Szuperinfó Hírek - Az elmúlt évek munkájának köszönhetően magyar cégek jelentős beruházásokat hajtottak végre Kelet-Afrikában.
Tizenhárom magyar jutott a férfi döntőbe Szuperinfó Hírek - Sok fiatal szerzett meglepetést a jó szereplésével.