BAJA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Baja 2020. 11. 12.
Baja 2020. 11. 12.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Baja 2020. 02. 10.
Baja 2020. 02. 10.
Baja 2020. 02. 03.
Baja 2020. 02. 03.
Baja 2020. 01. 27.
Baja 2020. 01. 27.
Döntetlent játszott az Újpest az újonc Budafoki MTE-vel Szuperinfó Hírek - Másodszor sem bírt egymással a Budafok és az Újpest.
Meglepetésre kikapott a horvátoktól a magyar női kézilabda-válogatott Szuperinfó Hírek - A magyar női kézilabda-válogatott 24-22-re kikapott Horvátország csapatától a dániai Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, pénteken Koldingban.
Kis angyalok muzsikálnak a Virtuózok V4+ versenyében Szuperinfó Hírek - Nagyon helyesen bíznak a tudásukban, de egy kis legális dopping sosem árt: hozzák a kabaláikat is.
A koreai Kiswire cég beruházása a legmagasabb technológiai színvonalat hozza Magyarországra (videó) Szuperinfó Hírek - Komoly kutatás-fejlesztési eredményekre épül, és hozzájárul ahhoz, hogy a magyar gazdasági dimenzióváltás gyorsabban megtörténjen.
Hétfőn sorsolják a magyar válogatott vb-selejtezős ellenfeleit Szuperinfó Hírek - Hétfőn Zürichben rendezik a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának sorsolását.
A kormány 1,8 milliárd forinttal támogatja a TDK szombathelyi fejlesztését Szuperinfó Hírek - A cég az összesen 4,4 milliárd forintos fejlesztéssel 2100 munkahelyet véd meg.
A karácsonyi, újévi ünnepkörök bemutatására pályázhatnak diákok Szuperinfó Hírek - A Rákóczi Szövetség pályázatának célja, bemutatni a téli időszak Kárpát-medencei szokásait.
Ön tudja, hogy ki volt a magyar Rómeó és Júlia? Szuperinfó Hírek - Sal Endre, az Újságmúzeum főszerkesztőjének népszerű Mi, magyarok c. képeskönyv-sorozata folytatódik! Ezúttal a századelő Magyarországára utazhat vissza az olvasó, olykor méltatlanul elfeledett vagy kevéssé ismert karakterekről tudhatunk meg igazán színes történeteket.
Tizenöt országban emlékeznek meg Cziffra György születésének századik évfordulójáról Szuperinfó Hírek - A hazai és nemzetközi zenei élet 2021-ben a Cziffra100 programsorozattal tisztelet a zongoraművész emléke előtt.
ITM: hosszabb távon is megvédi a munkahelyeket a bértámogatási program Szuperinfó Hírek - A program sikeresen ellentételezte a vállalkozások átmeneti rendelésállomány-csökkenésének következményeit, megvédve ezzel csaknem 200 ezer magyar munkavállaló állását, kenyérkeresetét.
Nagyrészt Magyarországon készülő ampullákba kerül a Pfizer vakcina Szuperinfó Hírek - Nagyrészt a lukácsházi Schott Hungary Kft. által készített ampullákba kerül a koronavírus elleni Pfizer oltóanyag – mondta Szijjártó Péter külgazdasági…