BAJA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Baja 2020. 12. 03.
Baja 2020. 12. 03.
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Baja 2020. 12. 03.
Baja 2020. 12. 03.
Baja 2020. 11. 26.
Baja 2020. 11. 26.
Baja 2020. 11. 19.
Baja 2020. 11. 19.
12345...
»
Döntetlent játszott az Újpest az újonc Budafoki MTE-vel Szuperinfó Hírek - Másodszor sem bírt egymással a Budafok és az Újpest.
Meglepetésre kikapott a horvátoktól a magyar női kézilabda-válogatott Szuperinfó Hírek - A magyar női kézilabda-válogatott 24-22-re kikapott Horvátország csapatától a dániai Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, pénteken Koldingban.
Kis angyalok muzsikálnak a Virtuózok V4+ versenyében Szuperinfó Hírek - Nagyon helyesen bíznak a tudásukban, de egy kis legális dopping sosem árt: hozzák a kabaláikat is.
A koreai Kiswire cég beruházása a legmagasabb technológiai színvonalat hozza Magyarországra (videó) Szuperinfó Hírek - Komoly kutatás-fejlesztési eredményekre épül, és hozzájárul ahhoz, hogy a magyar gazdasági dimenzióváltás gyorsabban megtörténjen.
Hétfőn sorsolják a magyar válogatott vb-selejtezős ellenfeleit Szuperinfó Hírek - Hétfőn Zürichben rendezik a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának sorsolását.
A kormány 1,8 milliárd forinttal támogatja a TDK szombathelyi fejlesztését Szuperinfó Hírek - A cég az összesen 4,4 milliárd forintos fejlesztéssel 2100 munkahelyet véd meg.
A karácsonyi, újévi ünnepkörök bemutatására pályázhatnak diákok Szuperinfó Hírek - A Rákóczi Szövetség pályázatának célja, bemutatni a téli időszak Kárpát-medencei szokásait.
Ön tudja, hogy ki volt a magyar Rómeó és Júlia? Szuperinfó Hírek - Sal Endre, az Újságmúzeum főszerkesztőjének népszerű Mi, magyarok c. képeskönyv-sorozata folytatódik! Ezúttal a századelő Magyarországára utazhat vissza az olvasó, olykor méltatlanul elfeledett vagy kevéssé ismert karakterekről tudhatunk meg igazán színes történeteket.
Tizenöt országban emlékeznek meg Cziffra György születésének századik évfordulójáról Szuperinfó Hírek - A hazai és nemzetközi zenei élet 2021-ben a Cziffra100 programsorozattal tisztelet a zongoraművész emléke előtt.
ITM: hosszabb távon is megvédi a munkahelyeket a bértámogatási program Szuperinfó Hírek - A program sikeresen ellentételezte a vállalkozások átmeneti rendelésállomány-csökkenésének következményeit, megvédve ezzel csaknem 200 ezer magyar munkavállaló állását, kenyérkeresetét.
Nagyrészt Magyarországon készülő ampullákba kerül a Pfizer vakcina Szuperinfó Hírek - Nagyrészt a lukácsházi Schott Hungary Kft. által készített ampullákba kerül a koronavírus elleni Pfizer oltóanyag – mondta Szijjártó Péter külgazdasági…